Portret in aquarel

Artikel 116 van 123

Aquarel gemaakt door Karin Heyste


Kunst in huis maakt je interieur persoonlijk. Een geschilderd portret van iemand die je dierbaar is, geeft je interieur een intiem en persoonlijke sfeer. Een portret in aquarel past door de speelse manier van schilderen en de zachte levendige kleuren in ieder huis. Zowel in de woonkamer, hal of slaapkamer.

Karin schildert portretten in aquarel op Ampersand Aquabord en Canson 300grams aquarelpapier. Ze schildert met Winsor & Newton artist en Royal Talens Rembrandt aquarelverf. Ze werkt ook vanaf foto's. Wanneer het mogelijk is komt ze bij je thuis om te kijken hoe je smaak is en maakt dan eventueel enkele schetsen. De persoonlijke wensen worden dan goed doorgesproken. Dit kan natuurlijk ook per telefoon. Via Whatts app en mail houdt ze je op de hoogte van het werkproces. Je kunt zo meekijken hoe het portret vordert.

Het is ook mogelijk om een portret van een overleden dierbaar persoon te laten maken. Vanaf foto's en tijdens gesprekken over de overledene probeert Karin een goed beeld te vormen. Ook nu wordt er tijdens het schilderproces veel contact gehouden.

 

Enkele reacties van opdrachtgevers:

"Het is echt heel mooi geworden. Mijn vrouw was echt verrast door dit cadeau. De schilderij heeft een mooi plekje gekregen in de kamer" Portret van dochter Valerie, verjaarscadeau voor haar moeder. Fam Meuleman, Assen

"Ich liebe das Portrat meiner beiden kinder. Eine schone Erinnerung an unsere Zeit in Neapel" Dubbelportret kinderen op aquarelpapier. Fam Loeschke, Berlijn

"Wat een mooi cadeau; een portret van mijn overleden man. Het blokpaneeltje hangt in de keuken zodat ik er elke dag naar kan kijken. Dank je wel Karin" Portret overleden echtgenoot op Ampersand aquabord. Mevr van Kalken, Kortenhoef

Portret in wording van een overleden vader

Je kunt kiezen uit 2 mogelijkheden:

1. Aquarel op Canson 300 gram aquarelpapier. 

Het portret wordt geschilderd met Talens en Winsor&Newton Artist aquarelverf. Hoogste kwaliteit pigmenten. De afmetingen zijn ongeveer 27cmx35cm. Het portret wordt verpakt in doorschijnend folie en kan via de post verstuurd worden. Het wordt zonder pass-partout en lijst geleverd. Als je het laat inlijsten is het aan te raden om te kiezen voor Artglas. Dit glas laat geen UV stralen door waardoor de kleuren, ook op de lange duur, mooi blijven. Prijs van dit portret is €315. Een kleinere afmeting is natuurlijk goedkoper. 

Portret valerie 2017

Dubbelportret van Cas en Ellis 2018

 

2. Een aquarel op Ampersand Aquabord.

Dit is een paneel van geperst hout met een laagje klei. Op deze kleilaag wordt het portret geschilderd. De kleur van het materiaal is roomwit. Dit bord kan gemonteerd worden op een MDF paneeltje of het kan, net zoals een olieverfschilderij, ingelijst worden. Het werk wordt gevernist zodat het tegen lichte vochtigheid kan. De afmetingen zijn 13cmx18cm, 20cmx20cm, 24cmx30cm , 30cmx40cm en 40cmx50cm. De prijs is vanaf €175.

Tinka, dochter van Kitty 2021

                          

 

          

Wil je het nauwkeuriger weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier. 

Je kunt ook een cadeaubon bestellen of op maat laten maken. Deze wordt dan per mail naar je toe gestuurd.

Meer informatie kun je vinden onder materialen en Karin Heystee 

 

© 2016 - 2024 Studio Heyki | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel