over ons

 

"Wij zorgen ervoor dat je thuis komt"

En hoe doen we dat? Een thuis is pas een echt thuis als je er een fijn gevoel krijgt. Een sfeer die jezelf creëert, persoonlijk en prettig. Daarom voelt een hotelkamer vaak niet als een thuis. Het is er onpersoonlijk. Bij ons kun je wanddecoratie vinden die niet allerdaags is. Misschien ben je daarom op onze site gekomen; je houdt van originele dingen die net even anders zijn, je wilt je huis een fijne persoonlijke sfeer geven of je wilt iets anders dan de trend voorschrijft. Je kunt ook een portret in opdracht laten maken, dan heb je echt iets origineels aan de wand hangen.

Karin Heystee & Kitty Bertelink

Wij ontwerpen, tekenen, schilderen, fotograferen en bewerken alles zelf. Moeder en dochter; misschien zag je de gelijkenis al. We doen graag nieuwe dingen en zijn met veel projecten bezig. Karin doet onder andere mee met het landelijke project "Pakje Kunst" en Kitty heeft zojuist haar project: "Ode aan de oude hond" afgerond. Het hondenboek is hier te bestellen. 

Friesland

Kitty woont en werkt in Tirns en Karin in Roodhuis. Kleine Friese dorpen net ten noorden van Sneek. Via een binnenpad zijn we lopend of fietsend snel bij elkaar. Handig voor het werk maar ook gezellig. We doen graag dingen samen zoals met de honden wandelen, yoga of winkelen.

In onze collectie vind je giclée prints en originele schilderijen, abstract & figuratief. Naast grote schilderijen en XL foto's hebben we ook veel kleiner werk in onze shop. In iedere prijsklasse is er wel iets te vinden. Ook hebben we onze collectie postkaarten recentelijk uitgebreid. 

Karin Heystee (Kortenhoef 1963)  &  Kitty Bertelink (Alkaar 1990) 

 

 

© 2016 - 2020 Studio Heyki | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel