over ons

 

Karin Heystee (Kortenhoef 1963)  &  Kitty Bertelink (Alkaar 1990) 

 

Thuis is pas een echt thuis, als je er een fijn gevoel krijgt. Een sfeer die jezelf creëert, persoonlijk en prettig. Daarom voelt een hotelkamer vaak niet als een thuis. Het is er onpersoonlijk. Bij ons kun je wanddecoratie vinden die niet allerdaags is. Misschien ben je daarom op onze site gekomen; je houdt van originele dingen die net even anders zijn, je wilt je huis een fijne persoonlijke sfeer geven of je wilt iets anders dan de trend voorschrijft. Ook is het mogelijk om bij ons een portret in opdracht te laten schilderen of fotograferen. Nieuwsgierig geworden? Kijk hier wat de mogelijkheden zijn.

Wij ontwerpen, tekenen, schilderen, fotograferen en bewerken alles zelf. Moeder en dochter; misschien zag je de gelijkenis al. We doen graag nieuwe dingen en zijn met veel projecten bezig. Karin doet onder andere mee met het landelijke project "Pakje Kunst" en Kitty heeft een boek geschreven: "Ode aan de oude hond" afgerond. Het hondenboek is hier te bestellen. 

Friesland

Kitty woont en werkt in Wons en Karin in Reahûs. Kleine Friese dorpen in de gemeente Sûdwest Fryslân. We doen graag dingen samen zoals met de honden wandelen, yoga of winkelen.

In onze collectie vind je giclée prints en originele schilderijen, abstract & figuratief. Naast grote schilderijen en XL foto's hebben we ook veel kleiner werk in onze shop. In iedere prijsklasse is er wel iets te vinden. Ook hebben we onze collectie postkaarten recentelijk uitgebreid. 

 

© 2016 - 2022 Studio Heyki | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel