Huisdier portret in aquarel

Artikel 115 van 123

Aquarel gemaakt door Karin Heystee


Huisdieren laten schilderen in aquarel.

Hoe leuk is het om een echt schilderij te hebben van je huisdier. Een stukje kunst voegt bovendien iets toe aan je woning of werkruimte. Je blijft er naar kijken en je wordt iedere keer weer geraakt. Bovendien een blijvende herinnering. Ook leuk om cadeau te doen trouwens.

Karin Heystee schildert een portret van je huisdier met aquarelverf. Het eindresultaat zal een aquarel zijn op Ampersand aquabord of op canson 300grams aquarelpapier. Karin werkt ook vanaf foto's die in overleg naar haar toegestuurd kunnen worden via whatsapp of mail. Na het eerste contact wordt er besproken wat uw wensen zijn, wanneer het klaar moet zijn en welke uiteindelijke afmetingen gewenst zijn. Tijdens het schilderen wordt je door Karin op de hoogte gehouden door middel van foto's van het werkproces, zo weet je precies hoe de portretopdracht vordert.

Een aquabord wordt gemonteerd op blokpaneel of ingelijst als schilderij, vergelijkbaar met een ingelijst olieverf schilderij. De aquarel wordt gevernist, daardoor is het bestand tegen lichte vochtigheid. 

De aquarel op papier wordt ingepakt in cadeaufolie en zonder lijst geleverd. 

Een portret heb je al vanaf €95 (20cm x 20cm) op aquabord of €125 aquarelpapier (A4 formaat). Je kunt contact opnemen via ons contactformulier voor een vrijblijvende offerte op maat.

Ook is het mogelijk om een cadeaubon bestellen. Wij zorgen er voor dat je een mooie bon digitaal krijgt aangeleverd.

Meer info over Karin Heystee vind je hier.

Portret van een Hollandse krielhaan voor een kippenliefhebber

Portret van twee konijnen. Het linker konijn is overleden en de grijze heeft een blind oogje

© 2016 - 2024 Studio Heyki | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel