Huisdier portret in aquarel

Vorige Artikel 3 van 3

Aquarel gemaakt door Karin Heystee


Huisdieren laten schilderen in aquarel.

Hoe leuk is het om een echt schilderij te hebben van je huisdier. Een stukje kunst voegt bovendien iets toe aan je woning of werkruimte. Je blijft er naar kijken en je wordt iedere keer weer geraakt. Bovendien een blijvende herinnering. Ook leuk om cadeau te doen trouwens.

Karin Heystee schildert een portret van je huisdier met aquarelverf. Het eind resultaat zal een aquarel zijn op Ampersand aquabord of canvas. Karin werkt ook vanaf foto's die in overleg naar haar toegestuurd kunnen worden via whatsapp of mail. Na het eerste contact wordt er besproken wat uw wensen zijn, wanneer het klaar moet zijn en welke uiteindelijke afmetingen gewenst zijn. Tijdens het schilderen wordt je door Karin op de hoogte gehouden door middel van foto's van het werkproces, zo weet je precies hoe de portretopdracht vordert.

Met een blank, wit of zwarte baklijst is de canvas helemaal af. Een baklijst is een houtenlijst waar de canvas als het ware inligt. Je kunt ook kiezen voor een zogenaamde 3D canvas. Deze is 4,5cm dik en kan zonder lijst opgehangen worden. Een aquabord wordt gemonteerd op blokpaneel.

Een portret heb je al vanaf €125 (20cm x 20cm) op aquabord of canvas van 2cm dik. Je kunt contact opnemen via ons contactformulier voor een vrijblijvende offerte op maat.

Ook is het mogelijk om een cadeaubon bestellen. Wij zorgen er voor dat je een mooie bon digitaal krijgt aangeleverd.

Meer info over Karin Heystee vind je hier.

 

© 2016 - 2020 Studio Heyki | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel