Kitty in de media

Artikel 5 van 14

Media aandacht voor Kitty


Niet te geloven hoeveel aandacht Kitty gekregen heeft in de media. De eerste krant die een artikel plaatste over het boek "Ode aan de oude hond" was Groot Sneek. Daarna volgde het Sneeker en Bolswarder Nieuwsblad en Op 'e Skille. Dit zijn voor ons de echte plaatselijke kranten. Daar waren we al super blij mee. Maar toen belde de Leeuwarder Courant en het Friesch Dagblad voor een uitgebreid interview. Er werd een fotograaf en verslaggever gestuurd naar Tirns. In beide bladen stond een beeldspread met heel veel foto's uit het boek.

Omrop fryslân vond het een intrigerend onderwerp en belde Kitty of ze zaterdagmorgen 23 februari naar de studio in Leeuwarden wilde komen om te praten over het boek. En toen nog een appje erachteraan of ze hond Nico mee wilde nemen. Dus ging ze op pad met beide Nico's (vriend Nico ging ook mee). De radio uitzending Op & Ut is ook altijd live te zien op televisie. Kitty zag er stralend uit en deed een geweldig interview.

Rond de boekpresentatie werd Kitty benaderd door Het Reformatorisch Dagblad (oplage 60.000). Zij wilden een groot interview met foto's voor de zaterdagbijlage. Het blad is afgelopen zaterdag 2 maart uitgekomen. Het is een hartstikke leuk stuk geworden met ook ruim aandacht voor het goede doel wat gekoppeld is aan het boek. Je kunt hier het artikel lezen als je wilt. Van ieder verkocht boek gaat er €2 naar Stichting Dierencentrum Friesland. Het boek ligt daar ook in de winkel, in Drachtstercompagnie. 

Door al deze aandacht gaat het goed met de verkoop van de boeken. We versturen ze inmiddels door het hele land.

 

 

© 2016 - 2024 Studio Heyki | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel