Onder de zeespiegel, abstract aquarel

Artikel 1 van 82 Volgende
€ 95,00 (inclusief btw)

Titel: Onder de Zeespiegel

Kunstenaar: Karin Heystee

Aquarel-giclée vanaf 70cm x 60cm op canvas


Abstract: Onder de Zeespiegel

Deze mooie aquarel-giclee wordt op canvas geleverd, vanaf de afmetingen 60cm x 70cm tot XXL. het voordeel van een abstract kunstwerk is dat het niet snel verveelt en het tijdloos is.

Karin gebruikt voor een gedeelte van haar aquarellen een gecombineerde techniek. De aquarel wordt geschilderd op papier en daarna gedrukt op canvas. Na dit proces wordt het geheel gevernist met een matte vernis. Daardoor is het afneembaar met een nat doekje. Het grote voordeel van deze werkwijze is dat er veel meer formaten mogelijk zijn en dat je het werk niet hoeft in te lijsten. Een canvas, met of zonder lijst, is trendy en sfeervol in iedere woning.

Zij gebruikt deze techniek onder andere ook bij haar portretten. Een XXL aquarel is technisch gezien niet mogelijk, maar op deze manier wel. De kleuren zijn UV bestendig. De kleuren van een origineel aquarel zijn niet UV bestendig en zullen op den duur hun kracht verliezen en flets worden. In een museum kun je aquarel- en pastel schilderijen en tekeningen altijd alleen in een speciale donkere ruimte bekijken. Dit doet men om de kleuren te beschermen.

Een aquarel abstract zie je niet vaak en zal prachtig staan in ieder interieur. Deze aquarel-giclee op canvas heeft een mooie moderne uitstraling en is dus helemaal van deze tijd. 

De aquarel canvas is ook te bestellen inclusief een baklijst in de kleuren wit, zwart, beuken of klassiek.

Informatie over de kwaliteit van de Giclée drukken vindt u onder materialen. Infomatie over Karin Heystee 

 

© 2016 - 2022 Studio Heyki | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel