Kunstenaar laat je kunsten zien

Artikel 9 van 14

Leeuwarden is dit jaar de culturele hoofdstad van Europa. Ter gelegenheid daarvan is er een expositie georganiseerd door Henk Dillerop van Galerie Westerkade in Leeuwarden met de titel: Kunstenaar laat je Kunsten zien. Kunstenaars uit Friesland zijn uitgenodigd om hier aan mee te doen. Op blokpaneeltjes van 20cm x 18cm zijn schilderijen, tekeningen, collages enz. gemaakt. Inmiddels 700 kunstwerkjes van 400 kunstenaars. Studio Heyki doet ook mee. Kitty met een collage gemaakt van een Liefmonster en Karin heeft een aquarel geschilderd van een rolletje King. De King fabriek staat namelijk vlakbij haar woonplaats, in Sneek. Beide paneeltjes zijn inmiddels verkocht.

De expositie is verlengt tot januarie 2019 en wisselt regelmatig. De paneeltes zjn te zien op twee locaties. In Leeuwarden en in Exmorra. De hollandse krielhaan van Karin hangt bij Staal&Steen en in Galerie Westerkade hangt nu een aquarel van schelpen. Ook van Karin.

In 2019 zal er weer een soortgelijke expositie plaats vinden op beide locaties met de titel: Kunstenaar laat je toekomst zien. Wij gaan daar ook aan meedoen en zijn al druk met de voorbereidingen.

 

Galerie Westerkade, open donderdag tot zondag van 11.00 tot 17.00 in Leeuwarden.

Staal&Steen,  openingstijden dinsdag en woensdag van 9.00 tot 16.00, donderdag van 10.00 tot 16.00, vrijdag van 10.00 tot 13.00 en zaterdag van 9.00 tot 16.30                                                                                                                                

                

 

 

 

© 2016 - 2024 Studio Heyki | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel